Träna hemma eller på gym?

Jag har fortsatt att träna på gym eftersom stället jag tränar på har öppet. Det är ingen trängsel där direkt och jag tränar mest på luncherna. Jag ser 2 eller 3 st annars så gapar det tomt. Det är lättare och blir mer disciplin om jag går till gymmet. Att träna hemma funkar inte för mig vad det gäller styrka.

Men när det gäller att springa och cykla så funkar det toppen. När ljuset, sommaren och värmen kommer så ger jag mig gärna ut och springer. Att ligga på en yogamatta och träna eller svinga en kettlebell i vardagsrummet är inget för mig. Jag gillar att känna gymdoften i näsborrarna, heja på någon bekant och se så jag tränar rätt i spegelarna.

Hur känner du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *