Trädgårdsröj och sticka i fingret

Givetvis får man en sticka i fingret när man gör en ”avstickare” in för att lägga in i spisen. Men, den lilla rackarn är borta nu. Jag har klippt 4 omgångar med buskar, burit ris och dragit upp ett å annat ogräs. Knappt att tjälen har släppt men jag är ju en envis rackare, det ni som känner mig.

Nu blir det en chokladbit och lite kaffe. Jag ska bläddra i tidningen en stund och sen ska vi nog ut igen, Leidy och jag. Bäst att passa på när det är sol. Imorgon träffar jag det här gänget på Dud igen!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Trädgårdsröj och sticka i fingret

  1. Amanda skriver:

    Stickor är aldrig kul :/ Skönt att den är ute i alla fall!
    Tycker det gör löjligt ont att få stickor 😛 Eller ja det jobbigaste för mig är nog att jag får dem där det gör som ondast att få ut dem, i typ ett fingerveck eller så

    Glad påsk!

  2. jessy skriver:

    Usch, stickor är ju så obehagliga!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *