Det vaknar i rabatten

Inga promenadskor här inte

Det har brummat ett tag

Rensning Det börjar vakna

Sakta men säkert

Syns knappt

Jag passar på att röja och rensa i trädgården och hade gärna haft minst 2 dagar till med liknande arbetsuppgifter. Solen skiner, men det är ingen värme. Jag jobbar mig varm och passade på att såga ner lite som jag velat göra länge.

Man tror inte det ska bli så mycket men j-r vad ris det blir när man går loss med motorsågen. Jag sågar inte ner några stora träd men rensar bland buskar som blivit för stora och som man inte orkar såga ner för hand. Att köpa en motorsåg är bland det bästa jag har gjort.

När jag jobbat klart var jag sugen på lite chinamat, ringer och ska beställa och då har dom stängt. Lite surt. Men jag fick äta lax och ris igen, tur man är singel så att ingen behöver klaga på mathållningen…haha. Nu ska jag läsa kvällstidningarna, se på nyheterna och sen blir det zzzzzzzzz………………

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Det vaknar i rabatten

  1. Amanda skriver:

    så härligt att se hur allt börjar växa 🙂

    åh känner igen det, det är så störande när man sett fram emot en viss maträtt också har de stängt 😛

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *