Torsdag och lite gråmulet

Vaknade tidigt och invigde strykbrädan. Sprök lakan och handdukar och plockade undan lite. När man har 2 boenden varav en övernattningslägenhet så behöver man plocka hem vinterskorna till landet och sen tillbaka med lite somrigare skor till lägenheten. Därav att min väska alltid är fullproppad.

I helgen ska jag fixa lite inomhus. Upp med saker på vinden och kanske dammsuga lite däruppe, hämta min nya Boxer och installerra den och passa på att springa och cykla utomhus. Dessutom är jag lite sugen på att grilla. Många är tidiga med det och vi får väl se vad jag hinner.

Det blir en vända till Söderköping på påskafton, mer om det senare, en middag med en kompis och sen ett sångrep inför nästa vecka. Just det, jag ska ju ta reda på det uppkapade trädet också……

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *