Törs jag prova?

Jag älskar ju lax i alla former och jag vet att det är lax i sushi, men jag har alltid varit för feg för att prova.

Det finns ju till och med sushi i vanliga affärer, fint förpackade i olika diskar. Det ser lite gott ut och är ofta väldigt fint upplagt. Kanske inte bästa sättet att äta den rätten på men man kan ju testa. På Sushi of Swedens restauranger finns det fräschare portioner. Dom har inga råvaror som är utrotningshotade såsom tonfisk eller jätteräkor utan bara bra produkter. Dom följer WWF:s gröna fisklista. Det låter fantastiskt, jag visste inte ens om att det fanns en sån.

Dessutom kan man beställa mat via hemsidan och det är ju alltid smidigt. Dom finns både i Uppsala och Stockholm. Man kan skapa sitt eget konto både som privatperson och som företag och få månadsfaktura. Lysande.

Jag borde bli mycket bättre på att äta annorlunda mat, man lagar alltid det man känner till och är rädd för nya saker. Att äta Japans mat på svenskt vis kanske jag ska testa nästa gång jag är i Stockholm.

Är du bra på att laga nya rätter?

Gör du egen sushi kanske?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Törs jag prova?

  1. ullie skriver:

    en vän lärde mej äta men ja gillar inte lax så är nog lite vegetarisk eller nåt ha ha
    ja men ja gillar det nu men hade nån sagt för typ 5 år sn nej du aldrig rå fisk sa ja då ha ha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *