Tips

Löpträna i grupp med tsm running
start söndag 2 december

Vill du ha sällskap på dina löprundor? Funderar du på att springa ett lite längre lopp under 2019? Häng på populära träningsgruppen TSM Running. Tillsammans med oss behöver du aldrig nöta dina långpass själv. Vi vet av egen erfarenhet att just långpassen kan bli tuffa på egen hand.

TSM är en av Sveriges största löpargrupper! Tillsammans med oss kan du träna både inför maraton, men även halvmaraton. Eller så hänger du helt enkelt med bara för att det är kul.

Säsongen 2018/2019 drar igång söndagen den 2 december och avslutas den 25 maj. Du får 25 ledarledda långpass på söndagar med start 2 december, samt 5 ledarledda kvalitetspass på torsdagar med start 25 april. Vi utgår alltid från Stockholms Stadion eller GIH (Gymnastik- och Idrottshögskolan).

När: Varje söndag kl 10 med start den 2 december (+ vissa torsdagar under våren).
Var: Stockholms Stadion alternativt GIH

Hur: Det finns 9 fartgrupper för dig som vill träna mot maraton och 5 fartgrupper för dig som vill träna mot halvmaran (här gäller kortare distanser). Mer information kring grupperna hittar du på hemsidan.

För vem? Alla är välkomna till TSM Running, men det är bra om du kan springa en mil sammanhängande när träningen startar.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *