Tidningen Skriva inspirerar

2021 har börjat med en massa glädje och energi på Skrivaredaktionen.
I förra veckan meddelade Sifo Orvesto, som mäter tidningsläsningen i Sverige, att Skriva har 38 000 läsare, vilket är 19 procent fler än vid mätningen för ett år sedan. Vi bugar och tackar – och jobbar verkligen för att förvalta förtroendet.
Samtidigt trillar anmälningarna in till Skrivas nya bokklubb. Upplägget: du får en nyutgiven bok hem i brevlådan och sedan en djup inblick i författarens skrivprocess genom ett digitalt live-event. Vi begränsar antalet platser, så att alla kan ställa frågor – så anmäl dig redan i dag (då har du gott om tid att läsa boken också). Först ut: John Ajvide Lindqvist och mannen som pekade ut lösningen på Palmemordet: Thomas Pettersson.

Trillar in gör också bidragen till Skrivas krim-tävling med 10 000 kronor och publicering till vinnaren. Mer info här. Två novelltävlingar, även dessa med 10 000 i potten, presenteras inom kort.

Dessutom har vi två gjort, eller är på väg att göra, spännande intervjuer med bland andra Åsa Linderborg, Lo Kauppi, Kjell Westö, en rad kända och okända dagboksskrivare och Elin Cullhed. Deras samlade visdom presenteras i Skrivas nästa nummer, tillsammans med en guide av Peter Fröberg Idling och mycket mer.

Full fart framåt!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *