Tiden går fort

Jag fixade i tvättstugan igår kväll och startade även upp 2 dansgrupper. Allt gick jättebra men plötsligt var klockan halv 10 och jag var trött. La mig och tittade på teve och sen somnade jag. Skönt.

Måndag idag och nu börjar de långa veckorna ända fram till påsk. Bara att bita ihop. Men ljuset är på väg och jag hoppas vi snart märker att det blir ljusare på eftermiddagen. Det är alltid skönt att det är ljust när man ska gå hem från jobbet.

Måndag – vad hittar du på idag?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tiden går fort

  1. Netti Starby skriver:

    Det är verkligen skönt att vi går mot ljusare tider för då känns allt mycket lättare. 😀 Kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *