Teatermanus ska skickas

Kontaktade en författare idag och han ska läsa mitt teatermanus och ge mig feedback. Jisses, nu blev jag nervös. Måste kolla igenom en gång till först på måndag, det kan ju finnas något att rätta till.

Att få personlig och uttömmande feedback är det bästa som finns. Det är värt varenda krona. Att gå en kurs på en folkhögskola och få lite lösryckta åsikter funkar inte för mig. Det är för tidsödande och kostar både tid och energi, utan att ge något.

Jag kommer att återkomma med vad jag fick ut av det och vad det blev för feedback. Vad jag vill veta är om helheten funkar, om jag gjort några tidsmässiga missar och hur jag kan få manuset lite ”mörkare”. Jag har stora förhoppningar om att få hjälp med det.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Teatermanus ska skickas

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men åhhh vad spännande!! Håller tummarna för att du får grym feedback tillbaka =) Kram vännen och ha en UNDERBAR lördag <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *