Tar ett tag att komma igen

Mailen är överfull, tvätten ligger i en stor hög och posten ligger på skrivbordet. Jisses, man kan inte vara borta för länge hemifrån för då finns det saker att ta tag i. Stod och strök en stund igår och fick undan det värsta. Men idag har jag tvättid och då fylls det på igen…

Ikväll summerar vi torsdagsgruppen. 12 veckor går snabbt. 2 danser har vi klarat av och nu ska vi ut och ta en bit mat ikväll. Det ser jag verkligen fram emot. Det behövs lite luckor i min kalender nu. Tid att slappa, städa, ta hand om mig själv och bara vara.

Jag har bokat in en semester i december och ska köpa på mig lite böcker inför den resan.

Hur kopplar du av på bästa sätt?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tar ett tag att komma igen

  1. Ethel skriver:

    Jag tränar, promenerar, läser böcker och kollar teveserier (eller filmer). Och äter middagar med min man (i alla fall fredagar och lördagar). Vi gillar båda två att äta gott och dricka vin till och diskutera livet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *