Tankar runt nästa sommar

Nu börjar det bli klart vad det gäller produktioner inför nästa sommar. Funderar på sånger, danser, bakgrunder, scenografi och skådisar. Vem passar för vad? Och vem kan dansa/sjunga osv? Det är lite att klura på innan man sätter alla roller och frågar runt. Men det ska bli spännande i alla fall.

Ikväll tänkte jag ta en cykeltur, vi får se hur långt det blir. Sen ska jag fortsätta koreografera. Jag tar lite varje dag så hinner allt komma på plats. Sen byter jag mellan låtarna. Om inspirationen tar slut på den ena låten så går jag vidare till nästa. På så sätt kan jag få ganska mycket gjort på kort tid.

Leidy är på dagis och busar lite och jag har bestämt med hennes uppfödare att hon ska få komma och busa lite i slutet av augusti. Det brukar hon tycka är buskul….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tankar runt nästa sommar

  1. Ethel skriver:

    Låter jättekul med planeringen för nästa produktion!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *