Tänk va mycket man har skrivit

Jag kollar igenom datorn ibland och rensar en del. Kopior och onödiga dokument tas bort och jag placerar in dokument i rätt mappar. Känns alltid lika bra. Jag hittade flera berättelser som jag knappt kommer ihåg att jag skrivit. Kul att läsa och samtidigt se att man har utvecklats vad det gäller skrivandet. Man borde gå igenom gamla texter oftare, det är som en typ av en utbildning.

I sommar tänkte jag få tid att läsa mina 2 böcker för att få inspiration att skriva bok nummer 3 i serien om familjen Lilliecroona.

Att skriva en bok är ett jättejobb

En riktig utmaning som jag borde ta tag i för att avsluta trilogin

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *