Tänk om man hade en balkong

Jag har ju planterat både blommor och morötter och rädisor i år. Jag har inga gröna fingrar men det är alltid lika kul att se när det växer. Jag hoppas att det tar sig. Det blev även lite smultron, men dom tar det tid för att komma upp. Nu har jag allt ute på landet, men om jag hade haft en balkong här i stan så hade jag haft dom där. Om den varit inglasad vill säga. Det finns ju chans till balkonginglasning om man så önskar.

Jag åker förbi många hus där balkonger är inglasade och vissa ser tomma ut, medan andra är hur mysigt inredda som helst. Gardiner, blommor på längden och tvären och en massa hemtrevligheter.

På FB har jag sett dom som har riktigt stora balkonger som är inglasade. Då får det plats både soffor, bord och blommor. Det vore ju rena drömmen. Ett extra rum helt enkelt. Lite fredagsmys och en och annan kräftskiva kan man ju ha utan att drabbas av regn eller myggor.

Det är ganska smidigt att få balkongen inglasad och det behöver inte kosta skjortan. Fräscha skjutdörrar gör att man kan välja mellan öppet eller stängt och kan vädra när man vill. För att inte tala om hur härligt det skulle vara att kunna hänga ut kläder och vädra lite. Utan att det regnar och blåser bort.

Vad skulle du ha på din balkong?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *