Tandläkarmorgon

Inga hål, bara lite tandsten, känns bra. Givetvis ska jag dit igen, det vore ju synd att vara lite effektiv och ta tandstenen vid samma besök….. Hade det varit mitt företag hade det varit andra bullar.

Måndag och dagen rusar iväg. Det blir träning på lunchen och ikväll är det meningen att vi ska repa teater. Ska bli kul att träffa gänget. Det är bra att hålla igång lite innan sommaren för sen tar vi nog ett litet uppehåll.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Tandläkarmorgon

  1. Ethel skriver:

    Var hos tandläkaren förra måndagen. Folktandvården istf den privattandläkare jag gått till sedan 1977. Mycket positivt. Trevligt bemötande och billigare och bättre. Kände mig faktiskt lurad av min tidigare tandläkare som jag, på hans inrådan, har gått till två gånger om året bara för att kolla av att inget allvarligt sker. Dyrt har det blivit. Nu sa Folktandvården, att det är sådana som jag som sköter sina tänder så bra, som de kallar vartannat år! OMG!

    • Pia Widlund skriver:

      Ja dom som jobbar privat har ju all anledning att be patienterna komma på regelbundna kontroller. 2 gånger per år verkar ju lite överambitiöst så vidare man inte har problem. Money talks…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *