Tack för allt…

Jahaja, nu pajade dammsugaren. En gammal trotjänare sen 15 år tillbaka. Han tyckte han gjort sitt och vill inte vara med längre. Tur att jag har ett par gamla på landet så jag kan hämta. Lite trist när det är så smutsigt ute och man bara drar in grus hela tiden. Jag fick lägga ut ett lakan på sängen till Leidy så jag kan skaka det separat.

Jag glädjer mig i alla fall åt 5km på lunchen och konstaterar att jag gjort 7 mil denna månad. Känns jätteskönt. Snart börjar planering för 2 dansgrupper till och sen krymper tiden en aning så det är bara att köra på så gott det går.

Jag funderar på att tvätta bilen ikväll. Att diska och tvätta bilen är det absolut tråkigaste som finns, men det är verkligen dags för det och det finns ingen återvändo….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *