Tack för all feedback

Det är så kul att få höra att man är en inspirationskälla till träning. Jag tycker det är kul att träna, jag mår bra av det och har inte så mycket annat att göra på fritiden just nu. Ibland kommer det kommentarer om att jag är duktig som håller igång och det värmer mer än ni tror.

Att träna är en livsstil och nu är det viktigare än nånsin att hålla sig frisk och kry. Man mår bra både kroppsligt och själsligt. Jag har funderat över om jag ska göra några ändringar i träningsupplägget. Löpningen fortsätter jag med och jag hoppas att simningen kommer igång snart.

Vad det gäller styrkan ska jag köra lite tyngre och lägga in träning för triceps. Annars får det rulla på som vanligt. Det är bra att planera i alla fall så slipper man tänka så mycket…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *