Sveriges nationaldag

Vaknar utvilad på landet efter att ha somnat skapligt igår. Sommarfeelingen infinner sig när jag kommer till landet. Nu är det mycket som snurrar och det är skönt att komma hit. Kaffe och omelett, Leidy i trädgården som strosar omkring och en film att vakna upp till.

Det blir trädgårdsarbete idag och sen ska jag in till stan för att repa teater. Så mycket firande av den här lediga dagen blir det inte. Solen skiner och fåglarna kvittrar och det kommer att bli en underbar dag.

Ikväll ska jag skjutsa Leidy till uppfödaren där hon ska få vara en hel vecka nu. Jag måste få tid för mig själv med teaterpremiären och sista slutspurten av träningen. Sen är det skönt att mentalt bara ha sig själv att tänka på.

Flaggan i topp!!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *