Storkok – bra eller dåligt?

Jag gör ju storkok och tycker det är toppen. Eftersom jag lever ensam har jag ingen som har åsikter om att äta samma mat 5 dagar på raken. Jag tillsätter färska grönsaker så blir det bra variation i alla fall.

Men det kanske inte funkar med stotkok för alla. Är man hungrig och vet att man har en smaskig portion hemma så är det lätt hänt att värma den och äta. Bara sådär. Utan att det var meningen. Det handlar om att man måste veta vad som är bra för en själv och vad man klarar av.

Jag älskar chips till exempel ovh skulle aldrig kunna ha en påse hemma utan att öppna den. Det funkar bara inte. Jag får helt enkelt köpa en liten påse när jag väl handlar och sen äta upp den på en gång. Sen är det färdigt. Punkt slut.

Vill man äta 5 måltider om dagen som jag gör så funkar det i alla fall bra med färdiga matlådor. Jag gör 5-6 st som max då behöver jag inte frysa in det i och med att jag inte har frys i min lilla övernattningslägenhet. Alltid bra mat på bestämda tider funkar för mig. Det klarar jag av utan att småäta.

Gör du storkok?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *