Stel och blåslagen…

Vaknar och känner mig stel i hela kroppen. Kan bero på den kalla löprundan igår men också att jag ramlade i trappan i förrgår morse. Jodå, det är sant. Jag hade hämtat kaffe och gått upp på övervåningen, eftersom jag spolat på toaletten gick pumpen i källaren igång. Inga konstigheter, men den hakar upp sig var 50:e gång och då får man gå ner och dutta till den så den slutar. Givetvis var detta en sån morgon…

Jag hade nya tofflor på mig, ni vet, fulla med ludd så man inte riktigt kom in ed foten ordentligt. Jag var trött, irriterad och kaffesugen när jag öppnade källardörren. Trappan är lite smal och svänger och innan jag visste orden av hade jag snubblat. Som tur är fick jag tag i ett handtag annars vet jag inte hur det hade gått.

Slet upp en skinnflik på fingret, slog i vänster fotknöl och skrapade upp den och fick blåmärke på armen och vänster skinka. Inget farligt men jag känner mig lite blåslagen ch fick springa med plåster på fotknölen för att det inte skulle skava igår. Nu skavde det i alla fall och det var väl en av anledningarna till att löprundan inte flöt på.

Idag känner jag att jag bara ska plocka äpplen, se en film och landa i soffan. Och kanske tycka lite synd om mig själv…… hahaha

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *