Känner mig helt blåst…

… eller urblåst kanske. Sprang 1 mil efter jobbet och det var rena stormbyarna som kom. Trädgrenar har gått av på flera ställen längs med rundan och jag tror jag fick nackspärr (!) av blåsten. Fick gå ett par hundra meter och kisade för jag trodde linserna skulle blåsa ut. Usch, skallen känns helt urblåst…

Skulle ha plockat fallfrukt och klippt en gräsmatta men somnade i soffan efter att ha köpt en sallad och mumsat i mig. Leidy ville knappt gå ut. Hon gjorde det hon skulle och sen sprang hon in. Jag har ett par fönster öppna och det är lite mysigt att vara inne och höra dundret. Men vi får hoppas det blir lugnare vindar imorgon!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *