Städade datorn

Igår kväll passade jag på att städa datorn. Dubletter överallt och sparade dokument i fel mappar. Nu har jag fixat nya mappar, rensar och kastat. Det var välbehövligt för nu hittar jag det jag ska. Det blir mycket man sparar och en del märker man att man inte har nån nytta av. Vissa saker sparar jg och återanvänder hela tiden.

Jag sparar dessutom på USB-minne. Att ha en back-up kan vara ovärderligt. Vad som helst kan händ med en dator. Fråga mig som fick min överkörd på min födelsedag för några år sen…

Jag skriver ju en del och det är superviktigt att man sparar och sållar bort det som inte ska vara kvar. Ibland gör jag uppdateringar och jag brukar skriva datumet bakom titeln, då vet jag vilket som är det senast uppdaterade exemplaret.

Hur sparar du?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Städade datorn

  1. Ethel skriver:

    Jag sparar allt på Dropbox och har en del på USB.
    Min dator kraschade för några månader sen. Det som då blev jobbigast var mailprogrammet. Jag är, som du, rätt strukturerad och hade lagt in alla mail i olika mappar. Det gjorde, förklarade Telia för mig, att allt sparades lokalt på min dator och går inte att hitta hos Telia. Inte ens kontakterna fanns ☻. Så … ALLT försvann. Det var som att födas på nytt ☺.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *