En femma på lunchen

Det blev 5km på löpbandet under lunchen. Skön känsla att kunna springa och bara sätta den ena foten framför den andra och bara kötta på. Konditionen kommer igång, benen blir lite slimmade och svetten rinner. Jag sovet som en stock numera och det känns fantstiskt skönt.

Jag ska föröka ta mig till gymmet efter jobbet också och köra lite biceps och axlar. Jag är glad över att ha fått in lunchpassen och styrkan också. Förut var det mest löpning som gällde och ingen överkropp. Jag har simmat 1 km varje vecka och det är ju helt ok, men lite styrka kan behövas också. Det är härligt när man känner att man blir starkare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på En femma på lunchen

  1. Annie skriver:

    Heja dig! Bra kämpat 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *