Sovit dåligt på grund av värmen

Oj va trött jag är. Värmen är tuff och jag har sovit dåligt trots många öppna fönster. Nu har jag i alla fall ätit frukost och ska ut i trädgården. Bäst att passa på när det inte är sol på alla ställen än. Jag har lite kvar att klippa och sen får det bli krattning och ogräsrensning. Och mycket vätska.

Jag har hunnit skriva en del på morgonen. Började på en ny låt som handlar om hösten. Kändes konstigt först men hösten kommer ju snart i alla fall. Fick ihop en bra första vers och skapligt rim. Ska fortsätta att nynna på den under dagen. Rätt som det är kommer det några rader ur skallen.

Nu ska jag upp och ut!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sovit dåligt på grund av värmen

  1. Ethel skriver:

    Sov också dåligt i natt. La mig kl 22 och vaknade 12.15. Inte kul. Somnade inte förrän ca 2-tiden. Idag regnar det här. Åskade i går kväll. Äntligen svalare inne. Måste säga det även om det är härligt med sol och värma.

    Vad roligt att du komponerar nu! Du är mångsidig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *