Sommaren går mot sitt slut

Bilder på vänner FB visar fortfarande, bad, grillning och äventyr på sjön med båtar och flottar. Men nu börjar det även smyga sig in bilder på tomater, höstblommor och lite tända ljus. Igår var det mörkt redan vid 21,00 och jag fick nästan dra ut Leidy som troligen trodde att det var mitt i natten när jag frågade om hon ville ut.

Många njuter in i det sista och jag också. Det blir landet inatt och förhoppningsvis någon mer natt i veckan. Jag såg ett par båtar ute på sjön igår och även en flotte. Båtar är ju sällan billiga men man kan ju köpa begagnade båtar om man nu vill ut och åka vattenskidor eller bara ta sig en liten fisketur.

Jag har aldrig varit förtjust i vatten och att åka båt har inte lockat mig. Men jag kan förstå att vissa kan känna en frihetskänsla av att dra igång motorn och susa iväg. Ibland blir jag sugen men när jag tänker på vilka hastigheter dom kommer upp i och att jag säkert kommer att tappa linderna av vinddraget så brukar jag tagga ner…

Jag har däremot varit sugen på en sån där trampbåt. Den är nog gjort för 2 och Leidy vill inte trampa så det kör ihop sig även där. Nej, vi får väl hålla oss på land både Leidy och jag.

Vi hänger på land…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sommaren går mot sitt slut

  1. Ethel skriver:

    Ja den här helgen har verkligen känst som om vi fått en sommar till. Och värmen fortsätter … Jag har i mitt tidigare liv haft båt. Visst är det härligt att åka ut på öppet vatten. Men egentligen är det inte min grej.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *