Sommar, sommar och sol…

Jag skulle ha sprungit ute i helgen men det blev löpbandet. Snö och kyla är inget för mig att vara ute i med löparskor på fötterna. Det blir till att vänta ett par veckor till ser det ut som. Man får drömma sig bort så gott det går.

När jag var liten hade grannen en båt som man fick låna. Det var en liten enmansbåt och den var precis lagom. Jag vet att jag följde med någon ut och fiskade lite. Sjön är egentligen inte min favoritplats eftersom jag inte gillar vatten och är dålig på att simma. Men hittar man en häftig bår skulle jag kunna tänka mig att ligga på soldäck och läsa några timmar.

Det ploppar upp en hel del nya båtar och modeller varje vår och nu finns det ett norska märke, Nordkapp, som kommer. Kanske inte världens största båt, men man kan sola näsan i alla fall. Det beror ju lite på var man ska ha båten nånstans.

För mig är det ljuvliga Tisnaren som gäller. Nordkapp har både platsbåtar och aluminiumbåtar i sitt sortiment och många olika modellprogram. Det är bara att välja och vraka. Plastinredning ger en mjukare och skönare upplevelse medan aluminiunskrovet ger en vassare gång i sjön.

Man får både den senaste designen och de smartaste och mest praktiska lösningarna på en gång. Ska man ut med en båt gäller det att man får plats med det man vill ha eftersom det är en begränsad yta.

Var spenderar du din sommar? På land eller på sjön?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *