Snygg både ute och inne

Jag har börjat unna mig saker. Ansiktsbehandlingar till exempel. Underbart avkopplande och ska dit på måndag igen. Rena hyn och få tips och råd om hur man sköter om det på bästa sätt. Det är jag värd!

Igår köpte jag nytt nagellack. Min gamla vanliga färg så det var inte så revolutionerande precis men den gamla flaskans innehåll började bli dåligt. Det finns ju lite att tänka på när det gäller vad man stoppar i sig för att få fason på hud, naglar och även håret.

Kisel är tydligen viktig för alla 3. Påverkar tillväxt och kvalite. Det har även visat sig att örtpreparat som nässla, ska ha en positiv effekt. Dessutom är vitamin D, B-vitaminer, zink, koppar och selen viktigt att få i sig.

Olika studier visar givetvis olika studier och mycket kan man googla fram. Det viktigaste är att man äter blandat. Efter gympasset idag blev det pasta, räkor, tomat, gurka, curry, lättcreme fraiche och groddar. Och så lie Ramlösa på det.

Vad har du ätit för lunch?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snygg både ute och inne

  1. Selen fick jag som tillskott ett tag pga blodsjukdomen jag föddes med, en del läkare tror att man har brist på selen när man har den blodsjukdom jag och min ena syster föddes med

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *