Snön kom tillbaka

Jisses va snopen man blev när man drog upp persiennerna imorse. Snö, 13 maj. Undrens tid är icke förbi. Brrrr. Hoppas det klarnar upp under dagen. Jag dammade lite hemma på landet i helgen och såg mina små tossingar sen förr.

Höstkängor, kan vara passande en dag som denna

Fast man skulle helst velat ha haft vårskor idag

Eller varför inte ett par ballerinas. Jag var ju moderiktig redan då. Med tanke på att jag blir 53 nästa månad så är skorna väl bevarade och det är lite kul. Jag har inte sparat så mycket annat men dessa har hängt med och det får som göra ett tag till.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snön kom tillbaka

  1. Ethel skriver:

    Söta skor! Speciellt ballerinaskorna. Allt smått är så gulligt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *