Snart ramlar öronen av…

Julmusik i all ära men j-r vad det spelas överallt. Sista dagarna har jag varit ute i olika affärer och butiker och alla, jag menar ALLA, har slängt in DVD:n Plågsamt upprepande julmusik…

Man hinner tröttna innan det en blev december. Jag tycker julen har blivit otroligt överreklamerad och jag väntar nästan bara på att helgerna ska ta slut. För att inte tala om Black Friday då hysterin når alla gränser.

Ok, jag handlade själv den dagen och sparade en slant på att köpa en teve, men en del handlar bara för handlandets skull. Galet. Sen kommer mellandagsrean. Då försöker jag hålla mig undan. Alla kastar sig ut och vi får se hur försäljningssiffrorna ser ut. de kanske mattas av pga Black Friday.

Nej, tacka vet jag en lugn och skön helg på landet, bortom all stress och jäkt. Tända ljus och lite lagom med mat. Jansson och köttbullar, några prinskorvar och lite lax. Och givetvis julmust som hör till.

Hur firar du jul?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snart ramlar öronen av…

  1. jessy skriver:

    Jag ska jobba på jul! Men jag ska fira lite dagen innan och jag och sambon ska mysa lite här hemma på kvällen när jag kommer hem. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *