Snart dags för nyårskrönika

Varje år brukar jag sammanfatta året som gott. Jag försöker fokusera på glada saker men det kan bli tufft i år. Månad för månad noterar jag vad jag gjort och man kan konstatera att man hinner rätt mycket på ett år.

Träningar löper på som vanligt och förr om åren brukar jag gå på mycket teater men i år har det varit tunt med det. Jag fick just reda på att dansgrupperna blir framflyttade ett par veckor. Det börjar bra…

2021 kommer också att bli ett tufft år och man får ta en dag i taget. Allt kan ändras på en timma och nu börjar snart vaccinationerna komma igång. Hoppas att smittan kan stävjas på det sättet.

Annars har 2020 varit ett tungt år på det personliga planet med mycket sorg. Men det är så livet är.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snart dags för nyårskrönika

  1. Hilma Eklund skriver:

    Ja det här året är det svårt att fokusera på endast bra saker. Ett riktigt jobbigt år har det varit… <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *