Snart dags för massage

40 minuters massage väntar. Nacke, axlar, rygg och ben. En riktig genomkörare som känns gott i kroppen. Vissa kanske tycker att det är lyx men det gör inte jag. Man kan vända på det och fråga, hur ofta servar du din bil? Hur ofta servar du dig själv, genom till exempel massage? Inte så ofta eller aldrig blir nog svaret.

Jag blir 54 år i sommar och jag vill ha en ok kropp så länge det bara går. Det innebär inte att ligga på soffan och slappa efter jobbet eller äta chips flera gånger i veckan. Nej, det är gymmet, löpbandet, trädgården, massage, hantlar och stänger som gäller.

Att må bra handlar om flera olika saker. Inte bara att styrketräna. Man bör äta ok mat, sova gott och ha bra vänner omkring som också. Det är minst lika viktigt. Inatt sov jag som en stock, men det är inte alltid man gör det.

Jag har en handfull vänner som jag försöker träffa med jämna mellanrum. Det är viktigt att man är rädd om sina vänner och går ut och käkar lite och fikar lite. Eller tränar lite. Bra vänner ska man vårda ömt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *