Snart dags för ännu en kurs

Tisdagen den 27 februari startar jag jazzdansen för vuxna på Dud, i Katrineholm. Det blir andra terminen som jag har det gänget och det är superkul. Jag har dansat större delen av mitt liv och vill aldrig sluta. Att springa, simma och cykla är kul, men att dansa och få röra sig till musiken är outstanding.

Jag brukar starta ganska tidigt med att planera både musik och danssteg. Oftast är det musiken jag väljer först, sen kommer stegen automtisk om jag gillar musiken. Jag blev ledsen när jag såg att mina fina inspirationskällor Alcazar, ska lägga av. Dom har harvat på i många år och jag har sett dom live ett par låtar i Stockholm. En magisk upplevelse. Bra låtar, medryckande koreografi som blandas med glädje och ytstrålning på scenen. Allt i ett!

Den här terminen är det en hyllning till Michael Jackson som gäller. Jag har alltid älskat hans musik förutom de sista åren, då var det inte många höjdare som producerades. Men Beat it, är en av de äldsta låtarna från Thriller-skivan och det låten har jag satt steg till. Torsdagsgruppen är igång med låten sen en vecka och tisdagsgruppen får ta del av den från 27 februari!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *