Snart dags att sammanfatta 2018

  • Vad hände?
  • Vad var bra?
  • Vad var kul?
  • Vad var tråkigt?
  • Vad var det bästa? 
  • Vad var det sämsta?

Ja, det kan man fråga sig. Det är roligt att sammanfatta ett år när man har bloggat och jag ska ta en månad i taget. Man tror inte att man gjort så mycket, men det har man. Både stort och smått. Ibland har jag överraskat mig själv och ibland blev jag besviken på mig själv. Men jag har haft ett bra år i alla fall. Ska börja sammanfatta imorgon!

Gammalt nyårskort!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Snart dags att sammanfatta 2018

  1. Matilda Berlin skriver:

    Men åh! Ser verkligen fram emot att få läsa inlägget!!! Hoppas du kommer få ett magiskt 2019 fining <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *