Snart bär det iväg till Kolmården

Det kommer att vara en fullpackad bil som åker idag. Har jag glömt nåt så har jag…. Men jag tror det mesta ska vara med. Inte nog med det, peruken kom idag!!!!! Nu har jag tagit med mig båda så jag kan välja. Får också kolla vad de ansvariga tycket. Vit ellr rosa?

Jag ska försöka att ta så mycket bilder som möjligt i helgen för att visa er vilket engagemang det finns hos skådisarna. Vi jobbar vidare trots Coronan. Avstånd och sunt förnuft så ordnar sig det mesta.

Jag är faktiskt lite nervös. Man vet aldrig vad som händer på plats, hur det ser ut och vad man ställs inför för situationer med barn och de som besöker parken. Vi får försöka hjälpa varandra om det skulle köra ihop sig.

Jag hoppas också att det är uppehåll. Vädrets makter är ju viktigt och det är inte kul att jobba 8 timmar ute när det regnar. Jag impregnerade min cape igår men jag är rädd för att jag var snål med impregneringen. Håll tummarna för att det räcker.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *