Snart är lasagnen slut

Jag borde skärpa mig i köket. Men jag älskar mina storkok och senast var det lasagne. Det är bra mat, räcker länge och finns alltid hemma. Inga impulsköp och onyttigheter, bara fylla på med färska grönsaker. Bra eller hur?

Jag googlar lite ibland och blev lite intresserrad av att testa veganska pannkakor. Det dyker upp så mycket gott på nätet. Både vegan recept och annat smarrigt. Egentligen borde man testa ett nytt revept i veckan för att utveckla sig själv lite. Ett tag var jag bra på det men nu har det falerat.

När jag är på landet på helgerna så är det fantastiskt med vedspis och de möjligheter som ges att laga mat både på plattan och i ugnen. Storkok lämpar sig alldeles utmärkt.

När jag var lite gjorde mamma pannkakor och på somrarna så fick jg gå ut och plocka hallon till det. Jag minns än idag va gott det var. Dom hallonplantorna är borta för länge sen och även om jag gjort tappra försök att plantera nya så har dom inte tagit sig. Och jag som älskar hallon.

Nu för tiden finns det massor av recept och det är så enkelt att bara googla. Jag har hittat allt från saftrecept till gelérecept. Mycket smarrigt. Något som är på frammarsch är ju de veganska rätterna. Jag gillar egentligen ”vanlig mat” om det nu finns någon sådan. Inga krångligheter med massor av kryddor och många ingredienser. Lätt som en plätt ska det vara. En pannkaksplätt!

Gillar du att laga mat efter recept eller gör du lite som du vill?

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *