Snabba fötter på lunchen

Jag tog morgondagens intervallpass idag för att kunna få vila inför Stadsloppet i Norrköping på onsdag. Frågan är om jag kan sitta still ikväll…. kanske blir en löparrunda i alla fall. Skulle ha sprungit igår men det regnade så jag hoppade över det.

Det är svårt att veta hur mycket man ska vila och hur nära inpå man ska springa. Det är som ett bokmanus ungefär. Man vet inte riktigt när det är klart och man vill gärna ändra lite, in i det sista. Det är väl osäkerheten som speglas antar jag.

Idag gick det utmärkt att köra intervaller i alla fall. 4×4 minuter flög fram och jag har både hunnit duscha och äta.

Kan bli en tur ikväll…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

6 svar på Snabba fötter på lunchen

 1. Frida G Svensson skriver:

  wow jag beundrar din träningsmotivation!

 2. Annie skriver:

  Härligt 🙂
  Ja det är bra med vilodagar också 😉

 3. jessy skriver:

  Grym är du! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *