Småpyssel hemma

Jag jobbar hemma idag och givetvis stod diskhögen och väntade på mig när det var lunchdags, haha. Men det är ju snart fixat. Jag har ett gammalt kök och har ingen diskmaskin så det är jag som är själva diskmaskinen.

Jag har mina härliga röda köksluckor med gamla dörrhandtag på och bänkskivan är fernissad av pappa sen gammal och så ska det vara. Det är kul att pyssla och fixa lite hemma så det blir hemtrevligt. Allt från möbler och kuddar till köksinredning och porslin.

Jag hittade en sida som säljer dørhåndtak och det fanns jättemycket fint att välja mellan. Det är dom små, små detaljerna som göret, sägs det och det håller jag med om. Det behöver inte vara så mycket för att man ska trivas bättre. Färger och former kan blandas fint.

 

Det finns många trevliga företag att välja mellan så man kan verkligen snitsa till detaljerna om man vill och vågar. Det är bara fantasin som sätter gränser. Välj och vraka.

Man kan få både dyra och lite billigare handtag om man vill och man får ta det som passar plånboken. Är det billigt kan man byta oftare och är det i en högre prisklass så kan man få ta sig en funderare.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *