Skrivsugen?

Vill du komma igång med skrivandet? En inspirerande skrivarvecka tillsammans med likasinnade kan vara det som får det att lossna.

Skriv, läs och bli läst är en kurs för dig som vill börja skriva eller behöver en skjuts i skrivandet. Inga förkunskaper krävs. Bara skrivlust. Skrivprocessen står i centrum – det är viktigare att du skriver än vad. Kreativitet går före resultat och kvalitet. Ingen text är bra eller dålig. Alla texter är intressanta.

Under veckan blir det massor av skrivövningar blandat med korta metodikgenomgångar. Vi kommer att arbeta med flödesskrivande, karaktärer, miljöbeskrivning, gestaltning. Med mera. Alla läser varandras texter och provar på att arbeta med textrespons. Och så får du gott om egen skrivtid.

Målet är att du efter kursen ska känna att du  vill, och kan fortsätta, skriva. Och att du har lärt känna ett gäng skrivande människor som du kan dela texter och prata skrivande med.

Måndagen den 27 juli till fredagen den 31 juli.

4 400 kronor, i priset ingår alla måltider samt boende i dubbelrum. Ordnar du eget boende blir kostnaden 3 600 kronor, och då ingår alla måltider. Enkelrum kan bokas i mån av tillgång och mot ett tillägg på 200 kr/natt. Om du önskar boende natten innan kursstart och/eller natten efter kursslut (så kallad ”extranatt”) kostar det 250 kr/natt.

Du får 15% rabatt på kursavgiften vid anmälan till minst två sommarkurser, alternativt fri logi under lördag-söndag om kurserna är på varandra följande. 

Du kommer att få en faktura i god tid innan sista betalningsdag. Om kursen ställs in får du självklart tillbaka dina pengar. Om du själv lämnar återbud senast 14 dagar före kursstart får du tillbaka de pengar du har betalat in.

Kursledare:

Johan Carle ser på skrivandet som ett hantverk – något man lär sig genom övning. Han är författare, skrivpedagog och lektör. Debuterade 2016 med romanen Små grodorna. Läs mer på https://www.johancarle.se

 

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *