Pyssel och fix

Jag köpte ett rött hjärta idag. Det finns galet mycket pynt ute just nu och man får verkligen ta och begränsa sig så man inte shoppar för mycket. Lite får man unna sig tycker jag. Jag har under de senaste åren rensat rätt mycket både vad det gäller julgranspynt och tomtar och belysning. Det jag inte vill ha eller känner ett överflöd av har jag helt enkelt skänkt. Det känns lite bra i själen eftersom jag aldrig skänker pengar.

Ikväll ska jag till landet och det ska bli underbart. Jag vill bara ut och elda en stund, sitta vid köksbordet och njuta av livet och tända ett ljus i lyktan på verandan. Landet är en frizon för mig och där laddar jag mina batterier. Funderar på att börja damma av adventsljusstakarna lite…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *