Skrivlust

Va kul det ska bli. Jag har sökt några skrivarkurser de senaste åren men inte kommit med. Nu har jag äntligen kommit in. Det är en skrivarlinje för teater och scen och det ska bli så himla kul. För några år sen gick jag skrivarlinjen för Film och teater på Åsa Folkhögskola. Det var kul men det var vinklat åt film och det var inte min grej. Nu är det bara för scenen och det ska bli jätteintressant.

Hällefors, ligger folkhögskolan i och det är en bit ovanför Örebro. Det är en träff på plats i augusti och sen ett par träffar varje termin. Det ska bli såå kul och jag är taggad att komma igång med skrivandet för teater ännu mer.

När det gäller böcker finns det hur många lektörer och kurser som helst men när det gäller skrivande för teater är det begränsat. Ändå måste det ju vara många som skriver för scenen i vårt avlånga land. Därför är det så kul att ha kommit in på den här utbildningen.

Dels lär man sig nya saker när man går utbildning, men man skaffar också ett kontaktnät som man kan ha nytta av. Amatörteater är stort i Sverige och man kanske kan marknadsföra sina pjäser om man får bra kontakt med de andra.

Jag längtar!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Skrivlust

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Stort grattis 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *