Rättar vi oss efter det?

Jag läser om en massa nya appar och liknande som ska visa:

Stegfrekvens, antal löpsteg per minut.

Impact, stötkraft från underlaget.

Drag, de bromsande krafterna vid landning.

Kontakt, tiden för markkontakt per steg.

Det är rörelsesensorer i bröstbandet som analyserar mönstret under träning. Appen omvandlar sen värdena till konkreta råd så man kan förbättra, löptekniken och löpekonomin. Programmet anpassas efter hur du utvecklas.

Det finns så mycket modern teknik att ta hjälp av så man fattar knappt hälften. Jag tittar på löpbandets siffror eller min klocka och det får räcka. Jag skriver mitt eget träningsprogram och fyller i mina sträckor och timmar men sen får det vara bra.

Jag säger som jag alltid sagt – Det du har, det har du innanför pannbenet.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Rättar vi oss efter det?

  1. Annie skriver:

    Helt rätt! 🙂

    Ha en fin fredag<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *