Skärtorsdag med teaterpremiääääär

Skärtorsdag och jag ser fram emot en härlig och ledig påskhelg. Givetvis med sol. Igår sprang jag 5km och det blev en otroligt bra tid. Tom i magen och lite trött men det fort som bara den. Jag vet inte om jag kan lita på klockan men jag hoppas den gick rätt.

Ikväll ska jag på teaterpremiär i Katrineholm. I mellandödens land, skriven av min teaterkompis Jenny Wistbacka. Här i stan är det hon och jag som skriver teaterpjäser och sätter upp. Jenny via Teater Orka och jag via Kannibalteatern. Känns så himla kul.

Leidy är hos dagmatte och ligger nog och slappar just nu. Hon var så glad av att vara nyklippt igår och ännu gladare av att vi åkte ut till landet. Nu ska vi mysa i helgen, Leidy och jag.

Jag sitter gärna här, matte

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

4 svar på Skärtorsdag med teaterpremiääääär

  1. Dixi Wonderland skriver:

    Va grym du är! Klart att klockan gick rätt 😀

  2. Znogge skriver:

    Så trevligt med teaterpremiär som känns lite extra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *