Ska vi pynta ihjäl oss?

Nu är det december och tomtar och julmusik är mer regel än undantag. De butiksanställda klagar över terrorliknande musik och jag kan förstå att när man hört; Jul jul, strålande jul, för 20:e gången kan dt bli lite lätt påfrestande.

Jag håller en lagom nivå på julen, tror jag. Granen är klädd och framme. Ljusstakarna i fönstret och ett par juldukar på. Jag har köpt nya julljus och en ny ljusbricka och sen tar jag fram en jullampa och en tomte. Sen tror jag att det räcker.

Julen ser jag som en tid att koppla av från jobbet, vila skallen, vara på landet, bära in ved, elda, promenera och fika med någon kompis. Givetvis ska jag träna en del också. Men fokus ligger på att slappa och komma ner i varv.

Vad betyder julen för dig?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Ett svar på Ska vi pynta ihjäl oss?

  1. Emma Engström skriver:

    Julen hör till att pynta tycker jag! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *