Ska det vara så?

Jag har bloggat i över 5 år nu, jisses va fort det går. För ett par år sen gick jag med i FB och sen hoppade jag på insta. Kul med sociala medier och kul med alla fina bilder som läggs upp. Man följer andra, gillar, kommenterar ibland och får själv kommentarer. Jättekul.

Sen finns det killar som kontaktar mig och vill skicka meddelande via insta. Ibland godkänner jag inte och ibland godkänner jag. Och man kan fråga sig varför….

Igår var det en som ville skicka ett meddelande och jag godkände. Han tyckte jag lagt upp fina bilder på insta och jag svarade; Tack. Sen skrev vi lite till och kom överens om att höras idag för jag skulle sova. Vi skrev gonatt och sen somnade jag.

Imorse hade han skickat en bild…… från navelv och upp till halsen…… sen skrev han; Be kind. Det var en sån trevlig konversation ända tills bilden dök upp. Jag blockerade honom direkt. Be kind – precis som om jag skulle betygssätta honom…. Nä fy fan.

Ni tjejer här ute. Vad stöter ni på för galningar? Vågar ni berätta?

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Ska det vara så?

  1. Ethel skriver:

    Från naveln och upp till halsen?? Be kind? Vad menas med det? Fattar nog inte.

    Jag godkänner ingen som jag inte vet vem det är, som jag känner igen från olika grupper på nätet, t.ex. skrivgrupper. Inga män (Varför så ofta militärer? Kanske många är fejk.) från USA godkännes, varken på FB eller Insta.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *