Sitter på Dud och väntar på att få börja

Jag gillar att vara i tid. Att sitta en stund med kaffe eller te och bara vara. Se alla komma, stressade och trötta. Jag vill vara i tid för att hinna få den rätta känslan, få feeling för det jag ska göra och komma  balans.

Ska man ha en föreställning så ska man oftast byta om och sminka. Sen kan det vara uppvärmning och uppsjungning för att samla hela gänget och kanske informera m något.

Är det en danslektion jag ska hålla i så ska jag ta fram namnlistor och kolla igenom koreografierna. Ta på mig dansskorna och alla cd. Ta en kopp te och spela lite musik så jag kommer i stämning. Nu är det en halvtimma kvar innan jag börjar.

Snart kommer dansarna att fylla korridoren. Skrattande och glada människor. Människor som vill dansa och röra på sig till musik. Människor som jag gillar att träffa och umgås med. Underbart. En eftermiddag på Dud i Katrineholm helt enkelt.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *