Sista DVD:n med Dicte

Tjatar lite om serien fortfarande, men tycker den är riktigt bra. Nu sätter jag in sista DVD:n och sen får man väl titta en gång till…

Sista semesterveckan använder jag till att boka in en lunch och ett par andra restaurangbesök med vänner som man inte hinner träffa så ofta. När man ska ut och äta lunch med någon så ska det ske på en timma och man hinner inte sitta och prata ordentligt.

Huden känns så len och härlig och ryggen och axlarna som om nya reservdelar satts in. Underbart. Brukar kännas som lite träningsvärk dagen efter men det gör gott för kroppen.

Jag läser om bränder och ser nyheter om bränder. Katastrof för djur, natur och människor. Många som får fly för sina liv och sina hus som de kanske bott i under många år och kanske även byggt själva. Jag hoppas på regn men ser att det ska bli upp mot 33 grader  3 dagar. Snälla, det räcker nu.

Jag sover utan täcke, vaknar som i feberdvala, ingen vind fläktar och jag har bytt lakan 2 gånger på semestern. Det är snart dags igen…

Nog med klagan. Nu ska jag se Dicte och sen blir det ZZZzzz…

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sista DVD:n med Dicte

  1. Sussi skriver:

    Usch ja. den här värmen behöver verkligen brytas med en rejäl regnskur. För min del kan det vräka ner i några dagar. Det behövs verkligen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *