Nattligt besök

Ni vet när man vaknar tidigt på morgonen, vid 4, och hör något utanför… Fönstren stod på vid gavel och jag reste mig för att titta ut. Jag hörde direkt att det var rådjur i skogen och de sprang bort från min tomt. Jag stod kvar vid fönstret och njöt av luften och stillheten.

Men, några sekunder senare kom en av dom tillbaka och hoppade över staketet och in på tomten. Hmm, vad skulle han in och göra där? Aha, jag kollade i andra fönstret och då mumsas det äpplen. Va bra, tänkte jag, att man kan bidra med något i dessa torra tider då det kanske är ont om mat.

Men jag ville föreviga ögonblicket och smög nerför trappan för att hämta kameran. Fick inte till några bilder som platsar i National Geografic precis, men han fastnade ju på bild i alla fall.

Jag plockar ju bort äpplena och ska numera försöka sprida ut dom så de har en chans att få äta lite. Har man får man dela med sig!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nattligt besök

  1. Hannas krypin skriver:

    Det är gott med äpplen och vilket mysigt nattligt besök du fick!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *