Sicken lååång dag

Kickoff på eftermiddagen med en bra föreläsare. Han pratade om hur vi ska kunna förbättra och utveckla vår försäljning. Han pratade om de 4 olika personligheterna. Ni vet, den röda, den blåa, den gula och den gröna. Alla är vi olika i olika situationer och vi kan även agera olika efter humör, sällskap och dagsform.

Man måste vara medveten om hur man är själv och när man lärt sig det så kan man utvecklas och på så sätt kunna hantera kunder som är olika. Det handlar ju m att man ska kunna göra både kunden och sig själv nöjd efter samtalet. Kunden har önskemål och jag ska utföra dessa och sen informera om vad det innebär och ge info om närliggande produkter.

Och en sak är säker – försäkringar är inte alltid det lättaste att informera om. Det kan även vara svårt för oss som jobbar med det. Kvällen avslutades med lite plockmat och det var ett gäng som var nöjda med eftermiddagen som åt och pratade.

Nu är jag hemma. Ensam utan Leidy. Enda fördelen med det är att jag kan sträcka ut benen som jag vill. Hon har det bra i Norrköping och får busa av sig och gosa med sin uppfödare, men vad jag saknar henne.

Här hänger jag och softar lite….

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *