Sen lunch idag

Skönt med lite utelunch idag. En teaterkompis och jag hann sitta och prata en stund. Alltid skönt att ventilera utmaningar med dom man känner. Fisk och potatis och en kopp kaffe på det.

Nu är jag tillbaka på jobbet och har en eftermiddag kvar innan dansen på Dud tar vid. Det är hälften av terminen som gått nu och det går så himla fort. När jag väl börjat med kurserna rullar det på i kanonfart.

Vet inte om jag ska till gymmet ikväll sen eller om jag åker hem. Vi får se hur trött jag är. Ibland planerar man in en träning och känner sig sliten när det är dags och ibland är man hur pigg som helst fast man har kört hårt innan. Kroppen är lustig, eller hur?

Danskväll på Dud

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sen lunch idag

  1. Annie Jansson skriver:

    Roligt med lunch ute! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *