Semesterresa och presenter

Jag har precis bokat en kortare semesterresa till mig själv. Det ska bli så skönt att få komma bort några dagar för att ladda batterierna. Dessutom har jag beställt 3 (!) födelsedagspresenter till mig själv! Ingen rea direkt, men lever man ensam och inte har några barn kan man ibland få unna sig det. Jag behöver inte redovisa mina inköp för någon annan än mig själv.

Nu är det lunchdags och jag ser ett avsnitt av en teveserie. Snart ska jag in till stan på lite möten som kan mynna ut i fortsatt samarbete. Det ska bli spännande, alltid kul att ta en fika med nya människor! Sen blir det en stund på gymmet, det är ju helg och då är jag inte i stan så jag får passa på nu!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *