Långa möten och inget gym

Möten drog ut på tiden och jag hann inte till gymmet. Grrrr. Men jag får försöka överleva ändå. Det blev i alla fall ett riktigt bra möte med en som var intresserad av att spela teater. En kopp kaffe och lite snack i en timma mynnade ut i att vi ska hålla kontakten framledes.

Idag har jag fått hem en mycket intressant läsning och ska lägga mig i soffan en stund och läsa. Fick lite förnyad energi idag efter att ha varit lite låg ett par dagar. Men det får väl vända snart.

Det regnar här och jag skulle vilja cykla och springa men hoppar över det. Hoppas det är uppehåll imorgon så jag får ta en prommis med Leidy och dra ett par kilometer själv.

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *